Bees products are source of our health - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Balandžio 5 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje vyko konferencija „Bičių produktai ir apiterapija“, skirta Pasaulinei apiterapijos dienai.