Teachers of nurse helpers urge keep on going and continue studies - Babajeva, Jolanta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiaulių ligoninėje dirbu nuo 1990 m. Atėjau dirbti iš karto po mokyklos baigimo. Dažnai, kol nedirbau Priėmimo skyriuje valytoja, pagalvodavau apie slaugytojo darbą. Dirbdama valytoja mačiau įvairių pacientų, įgijau praktikos, darbas patiko, patiko rūpintis pacientais, tačiau jaučiau, kad tam tikromis situacijomis trūksta teorinių žinių. Vis stebėjau, kaip gydytojas, slaugytojas ir slaugytojo padėjėjas vis dažniau dirba kaip komanda.