Soul-healing oeuvre - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Rašytoja, gydytoja psichiatrė doc. Jūratė Sučylaitė Lietuvos medicinos bibliotekoje svečiavosi jau kelintą kartą. Gruodžio 7 d. buvo surengtas adventinis poezijos, muzikos ir pokalbių vakaras „Saulės spindulį gaudo šauksmas gyventi“, kuriame buvo pristatytas J. Sučylaitės eilėraščių rinkinys „Laimės vaikas“.