Fully fledged event - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šių metų lapkričio 14 dienos popietę į Lietuvos medicinos bibliotekos salę rinkosi šventiškai nusiteikusių žmonių būrys. Juos čia sukvietė neeilinis renginys – knygos „Lietuvos slaugos istorija 1918–2018“ sutiktuvės. Knyga skirta Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui, ją parengė ir išleido Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras (sudarytoja prof. dr. Olga Riklikienė, atsakingoji redaktorė Loreta Gudelienė-Gudelevičienė). Palydimąjį žodį „Lietuvos slaugos istorijos garbei“ parašė Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro direktorius Juozas Ruolia, galimybę išleisti tokią knygą pavadindamas „suteikta privilegija parašyti Lietuvos slaugos istoriją“. Šie žodžiai rodo, kokia reikšminga yra ši istorinė apybraiža, kurioje apžvelgiama Lietuvos slaugos raida nuo 1918 metų iki šių dienų.