Invaluable skills - Gerasimčik-Pulko, Vera (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiais metais Anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija (AITSD) atšventė savo 10-ajį gimtadienį. Šių metų draugijos veiklos akcentu tapo tarptautinis slaugos renginys – 9-asis tarptautinis Baltijos anesteziologijos, intensyviosios terapijos ir skausmo medicinos kongresas. Šio kongreso slaugos satelitinėje konferencijoje pranešimus pristatė Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Suomijos ir Didžiosios Britanijos slaugytojai. Šis renginys – ilgametės draugystės ir partnerystės tarp organizacijų pavyzdys. Kartu su AITSD tarptautinį renginį organizavo: Lietuvos universitetinio išsilavinimo slaugytojų draugija (LUSD), Lietuvos operacinės slaugytojų draugija (LOSD), Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Sveikatos mokslų instituto Slaugos katedra, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras.