Benefits of the project “Development of andragogic mastery to increase quality of adult learning” - Lukošūnienė, Vilija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Būdama viena iš projekto rengimo iniciatorių džiaugiuosi, kad pavyko įgyvendinti visus išsikeltus tikslus ir uždavinius. Dvi skirtingos tematikos mobilumo kelionės leido projekto dalyviams patobulinti arba pagilinti darbo su suaugusiaisiais kompetencijas bei prisidėjo prie Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos narių bendrystės stiprinimo.