I hope I will be needful for patient - Narbutaitė, Evelina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Labai džiaugiuosi savo pasirinkimu būti slaugytoja ir dirbti tokį atsakingą ir svarbų darbą, kuriame neturėtų būti jokių klaidų. Slaugytojo darbas labai įdomus, nes reikia ne tik administruoti vaistus, tačiau ir pildyti dokumentaciją, slaugos istorijas, analizuoti tyrimus. Slaugytojas privalo norėti mokytis, nuolat tobulėti ir perprasti įvairius dalykus, tada profesija yra tinkama, teikianti malonumą ir pačiam slaugytojui, ir pacientui.