Honey Products in the management of the Acute Respiratory Infections: 12 recommendations - Stasytytė Bunevičienė, Dalia (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Bitininkystės produktų vartojimas ūmių virusinių infekcijų metu: 12 rekomendacijų.