Honored Lithuanian Medical professional were awarded - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Trečiadienį, gegužės 2 dieną, Vilniaus rotušėje vyko tradicinis Sveikatos apsaugos ministerijos organizuojamas renginys, skirtas pagerbti ir padėkoti labiausiai nusipelniusiems medikams – gydytojams, slaugytojams ir sveikatos apsaugos darbuotojams. Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga garbės ženklais apdovanojo ir Nusipelniusio Lietuvos gydytojo, Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo, Nusipelniusio Lietuvos slaugytojo garbės vardus suteikė 35 medicinos specialistams.