Studies laid a strong foundation for skilled performance - Trečiokaitė, Odeta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Jau mokykloje pradėjau domėtis biomedicinos mokslais, todėl nebuvo sudėtinga pasirinkti studijų kryptį. Didelių dvejonių kėlė tik specialybės pasirinkimas, bet daugiau pasidomėjusi galiausiai apsisprendžiau studijuoti bendrosios praktikos slaugą. Ši specialybė patraukė dėmesį tuo, kad žmogui suteikia laisvę toliau rinktis – plati specializacija, o tai yra labai gerai tiems, kurie dar dvejoja dėl pasirenkamos specialybės, tačiau tvirtai žino, jog nori dirbti biomedicinos srityje.