Novelty: palliative care in the Druskininkai primary healthcare center - Laučiuvienė, Elvyra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Druskininkai nuo seno garsėja kaip sveikatos miestas. Tačiau kad ir koks skaidrus, tyras pušynų gaivinamas oras, kad ir kokius gyvybės, sveikatos pažadus dalija mineralinių vandenų šaltiniai, čionykščiai žmonės, kaip ir kitur, – serga, kenčia, išeina...