Cooperation of the Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists and National health Insurance Fund under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Jau keletą metų Valstybinės ligonių kasos prie SAM (toliau – VLK) Klinikinio kodavimo skyrius kartu su Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centru (toliau – Kompetencijų centras) organizuoja mokymus asmens sveikatos priežiūros įstaigų, teikiančių stacionarines paslaugas, specialistams aktualiais klinikinio kodavimo klausimais. Kasmet įvyksta 6–10 mokymų.