Submitting scientic paper to the journal “Slauga. Mokslas ir praktika” - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Reikalavimų neatitinkantis straipsnis nespausdinamas. Straipsniai pateikiami elektroniniu paštu: redakcija@sskc.lt arba tereseguzauskiene@gmail.com Microsoft Wordformatu, apimtis 6–8 psl. (spausdinti single intervalu), arba 24000–32 000 spaudos ženklų. Straipsnio pabaigoje nurodomas autoriaus, su kuriuo redakcija spręs iškilusius klausimus, pavardė, darbo adresas, elektroninio pašto adresas, telefonų numeriai. Straipsniai žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ skelbiami lietuviu kalba. Straipsnio autoriaus (-ių) pavardės ir pilnas vardas rašomos mažosiomis raidėmis. Straipsnio tekstas turi būti parašytas sklandžia bendrine lietuvių kalba. Lotyniški ir kitų kalbų žodžiai lietuviškame tekste rašomi pasviruoju šriftu.