Free of charge distant training using “Moodle” open-source learning platform for 2017-year subscribers of the journal “Nursing. Science and Practice” - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras kviečia slaugytojus (visų specializacijų) ir akušerius mokytis pagal nuotolinio mokymo programą „Šiuolaikinis požiūris į tuberkuliozę“. Nuotolinis mokymas vyks „Moodle“ virtualioje mokymosi aplinkoje. Jums prireiks kompiuterio ir interneto ryšio. Teisingai atsakiusiesiems į baigiamojo vertinimo klausimus bus išduodamas 24 val. tobulinimosi pažymėjimas, kuris bus išsiųstas paštu registracijos metu nurodytu adresu.