Event dedicated to 20th anniversary of journal “Slauga. Mokslas ir praktika” - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Artėjant Tarptautinei slaugytojo dienai, gegužės 10-ąją, Lietuvos medicinos bibliotekoje vyko renginys „Žurnalui „Slauga. Mokslas ir praktika“ – 20. Slaugytojo profesijos portretas nuo gailestingosios sesers iki slaugos daktaro, slaugytojo mokslininko“. Susirinkusiuosius pasveikino Lietuvos medicinos bibliotekos direktorės pavaduotoja Laima Valbasienė.