To meet reader’s expectations - Gužauskienė, Teresė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nepastebimai bėga ne tik metai, bet ir dešimtmečiai. Rodos, neseniai, 2007 m., rengėme leidinį paminėti Slaugos darbuotojų tobulinimosi ir specializacijos centro 60-mečiui (dabar Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras). Tuomet ir susipažinau su entuziastingu ir geranorišku šios įstaigos kolektyvu.