It took 20 years to fulfill our dream - Pakamorienė (Skaburskaitė), Lina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Esu viena tų žmonių, žinančių, kiek tik save pamenu, kad užaugusi norėsiu būti medikė. Vaikystėje gydžiau žaizdas katinams, svajojau tapti gydytoja, tačiau susiklostė taip, kad tapau akušere ir jau pusę savo gyvenimo priimu gimdymus. Pirmieji mano priimti naujagimiai dabar – jau suaugę žmonės. Visada greta medicinos širdžiai buvo artima kūryba, dar vidurinėje mokykloje kūriau eilėraščius, rašiau straipsnius, todėl, jau pradėjusi dirbti akušere, įstojau į Vilniaus universitetą.