“Slauga. Mokslas ir praktika” (1930-2016) within the context of Lithuanian periodicals - Gudelienė-Gudelevičienė, Loreta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Tik dėl slaugytojų iniciatyvumo, aktyvumo, smalsumo ir noro pasidalyti profesinėmis žiniomis su kitais šiandien turime galimybę vartyti pageltusius gailestingųjų seserų žurnalus ar skaityti slaugytojų mokslinius straipsnius internete. Nedaug yra specializuotų žurnalų slaugytojams, bet trumpai žvilgtelėjus į straipsnių turinį galima ne tik iš nuotraukų sudėlioti slaugos specialistų interesų sritis nuo pirmojo specializuoto žurnalo „Lietuvos sesuo“ iki šių laikų slaugos mokslinių straipsnių.