Improvement of andragogues excellence to enhance quality of adult education - Lukošiūnienė, Vilija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija, Klaipėdos valstybinė kolegija, Valstybės ir savivaldybių mokymo centras „Dainava“, Marijampolės Meilės Lukšienės švietimo centras ir Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras 2016–2018 m. vykdo ERASMUS+ programos mobilumo projektą „Andragogų meistriškumo tobulinimas – suaugusiųjų mokymosi kokybei didinti“ (projekto dotacijos sutarties numeris 2016-1-LT01-KA104-022902).