Queen Silvia of Sweden cares about Lithuanian nurses - Greičienė, Svetlana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Jau šį rudenį Lietuvoje įvyks pirmasis Karalienės Silvijos slaugos apdovanojimo (angl. Queen Silvia Nursing Award) projektas. Konkurso metu praktikuojantys slaugytojai ir slaugos studentai kviečiami teikti idėjas, kaip pagerinti slaugomų pacientų gyvenimą ir priežiūrą, ypač atsižvelgiant į COVID-19 keliamus iššūkius, ir laimėti 6 tūkstančių eurų stipendiją bei individualiai pritaikytą stažuotę savo šalyje arba užsienyje.