Estetinės Antano Maceinos pažiūros - Baltuškaitė, Marija (Respectus Philologicus, 2001)
Straipsnyje žymiausio lietuvių filosofo Antano Jasmanto - Maceinos meno samprata aiškinama ontiniu religinės būties kaip estetinio patyrimo pagrindu.
Keywords: egzistencializmas; būtis; poezija; kalba; filosofija; tikėjimas