Kūno problematika: identifikacija ir tapatybė Antano Škėmos „Izaoke" - Juškevičiūtė, Rima (Respectus Philologicus, 2001)
lnterpretacinio darbo tikslas - fenomenologinės, psichoanalitinės, dekonstruktyvistinės metodologijų jungties pagalba pabandyti atskleisti kūno vaizdinių funkcionavimą ir į Kitą orientuotos poholokaustiškosios egzistencijos problematiką Antano Škėmos apysakos žanrui priskiriamame ,,Izaoke".
Keywords: Identifikacija; tapatybė; Kitas; savasis kūnas; dekonstrukcija; intertekstualumas; serija (G. Deleuze); įvykis; atmintis