Čekiškiečių antroponimai - Bačiūnaitė, Lina; Mickienė, Ilona (Respectus Philologicus, 2001)
Straipsnyje nagrinėjami vienos apylinkės asmenvardžiai, apie kurių kilmę. darybą, paplitimą lietuvių antroponimikos darbuose nėra kalbėta.
Keywords: antroponimai; pavardžių slavinimas; senieji dvikamieniai asmenvardžiai; patroniminės, nepatroniminės, pravardinės kilmės asmenvardžiai