Dėl pavienių Telšių rajono objektų vardų - Mickienė, Ilona (Respectus Philologicus, 2001)
Straipsnyje aptariami vieno rajono vienos klasės toponimai. Išskirti ir nagrinėjami Telšių rajono pavienių objektų vardai. jų daryba, kilmė.
Keywords: toponimai; pavienių objektų vardai; daryba; semantinės grupės