Laudatio professoribus. Dviejų svarbiausių Lietuvos klasikinės filologijos tyrėjų sukaktis pasitinkant - Biržietienė, Skirmantė (Respectus Philologicus, 2024)
Apžvalga Antikos bei Lietuvos Renesanso ir Baroko tyrėjų, vertėjų Dalios Dilytės-Staškevičienės ir Eugenijos Ulčinaitės sukaktuvių proga.
Keywords: Dalia Dilytė-Staškevičienė; Eugenija Ulčinaitė; Antika