Naujos tyrimų atodangos Kristijono Donelaičio lauke ir prakalbinta Antika - Biržietienė, Skirmantė (Respectus Philologicus, 2024)
Dalia Dilytė. Kristijono Donelaičio kūrybos ir jos sklaidos atodangos: monografija. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023.Dalia Dilytė. Antikos prakalbinimas: monografija. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024.
Keywords: Dalia Dilytė; Kristijonas Donelaitis; Antika; pasakėčia; vertimas