Jurgutienė, Aušra, 2013. Literatūros suvokimo menas. Hermeneutikos tradicija - Krasnovas, Aleksandras (Respectus Philologicus, 2014)
JURGUTIENĖ, Aušra, 2013. Literatūros suvokimo menas. Hermeneutikos tradicija. Vilnius, Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 464 p.