Pamatytas laikas: kelionė – kūryba – gyvenimas - Bankauskaitė, Gabija (Respectus Philologicus, 2015)
VAIČIULAITIS, Antanas, 2015. Italijos vaizdai. Sudarytoja ir teksto „Lieka tik tai, kas įgijo amžinybės vertę“ autorė Virginija Babonaitė Paplauskienė. Kaunas: Maironio lietuvių literatūros muziejus, 2015. 166 p.