Vilniaus universiteto Kauno fakulteto auditorijai suteiktas profesoriaus Vlado Žulio vardas - Baranauskienė, Rita; Mickienė, Ilona; Briaukienė, Birutė (Respectus Philologicus, 2017)
Lietuvių filologijos katedros iniciatyva 2017 m. balandžio 27 d. Vilniaus universiteto Kauno fakultete duris atvėrė dar viena vardinė auditorija, skirta didžiam Lietuvių filologijos katedros profesoriui, habilituotam daktarui Vladui Žuliui. Auditorijoje veiks lituanistinė biblioteka, kurią sudaro daugiausia prof. habil. dr. Vlado Žulio ir doc. dr. Juozo Jasaičio moksliniai veikalai bei grožinė literatūra. Pirmosios pakopos programos Lietuvių filologija ir reklama studentų suskaitmenintomis knygomis galės naudotis studentai lituanistai, fakulteto mokslininkai ir visi, kurie domisi lietuvių kalba ir literatūra.
Keywords: nėra