Pasikartojimo principas Algimanto Mackaus poezijoje - Unikauskas, Giedrius (Respectus Philologicus, 2001)
Straipsnyje Algimanto Mackaus poezija aiškinama kaip pasikartojimai, kurių situacijos atveria prasmės netapatumo problemą.