Dėl frazeologizmų važiuoja stogas tipo semantikos ir paplitimo - Kudirka, Robertas (Respectus Philologicus, 2001)
Straipsnio tikslas - paanalizuoti frazeologizmo važiuoja stogas semantiką ir paplitimą.