Kronika. Faktai. Sukaktys - Veličkaitė, Neringa; Pribušauskaitė, Albina; Sereikienė, Gabija (Respectus Philologicus, 1999)
Neringa Veličkaitė. Valanda su mokslininku, poetu Albina Pribušauskaitė. Kaupiami kalbos lobiai Neringa Veličkaitė. Žodžiai, raštai, žmonės Gabija Sereikienė. Susitikimas su Rašytojų sąjungos leidykla ir rašytojais Neringa Veličkaitė. Susitikimas su režisieriumi Gyčiu Padegimu Gabija Sereikienė. Lietuvių filologijos katedros dėstytojų mokslinė ir kūrybinė veikla