Dokumentai. Informacija. Akademiniai mainai - Sereikienė, Gabija (Respectus Philologicus, 1999)
Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto ir Latvijos universiteto Filologijos fakulteto bendradarbiavimo sutartis Įspūdžiai iš Rygos ir Latvijos universiteto