Sorinos Chiper knygos "Discourse Studies in Practice" recenzija - Linkevičiūtė, Vilma (Respectus Philologicus, 2021)
Knyga “Discourse Studies In Practice” yra straipsnių apie diskursą rinkinys, kuriuos autorė S. Chiper parašė per pastaruosius penkiolika metų ir publikavo Rumunijos bei užsienio leidiniuose. Knygoje įvairios temos analizuojamos pasitelkus kritinę diskurso analizę. Ši knyga yra skirta diskurso tyrėjams, studentams ir kiekvienam, kuris domisi diskursu ir tarpkultūriniais tyrimais.