„Dialogai“: tarpkultūrinį bendravimą ir toleranciją kitoms tautoms propaguojanti paroda - Gulbinaitė, Gertrūda; Senkevičiūtė, Evelina; Ulvydienė, Loreta (Respectus Philologicus, 2019)
[tekstas lietuvių kalba]