Kronika. Faktai. Sukaktys - Veličkaitė, Neringa; Pribušauskaitė, Albina; Sereikienė, Gabija (Respectus Philologicus, 1999)
Neringa Veličkaitė. Valanda su mokslininku, poetuAlbina Pribušauskaitė. Kaupiami kalbos lobiaiNeringa Veličkaitė. Žodžiai, raštai, žmonėsGabija Sereikienė. Susitikimas su Rašytojų sąjungos leidykla ir rašytojaisNeringa Veličkaitė. Susitikimas su režisieriumi Gyčiu PadegimuGabija Sereikienė. Lietuvių filologijos katedros dėstytojų mokslinė ir kūrybinė veikla
Keywords: -