Mokslinės konferencijos: svečiu ir dalyvių akimis - Veličkaitė, Neringa; Juzelėnienė, Saulutė; Unikauskas, Giedrius; Sereikienė, Gabija; Butkienė, Violeta (Respectus Philologicus, 1999)
Neringa Veličkaitė. Vertybės: konfliktas ar koegzistencijaSaulutė Juzelėnienė, Giedrius Unikauskas. Lingvistiniai, literatūriniai, didaktiniai teksto aspektaiGabija Sereikienė. Tarpukario lietuvos literatūrinis gyvenimasVioleta Butkienė. Lietuva ir Latvija XX amžiuje
Keywords: -