Mačiulis-Maironis, Jonas. Pavasario balsai. 1920 metų leidimo maketo fotografinė kopija - Bankauskaitė-Sereikienė, Gabija (Respectus Philologicus, 2014)
MAČIULIS-MAIRONIS, Jonas. Pavasario balsai. 1920 metų leidimo maketo fotografinė kopija. Rengėja ir įvadinio teksto autorė Virginija Babonaitė. Kaunas: Naujasis lankas, 2014, 246 p.
Keywords: none