Sacred Judas and Profane Satan - Naikienė, Ieva (Respectus Philologicus, 2019)
ANDREJEV, L., 2016. Judas Iskarijotas. Šėtono dienoraštis. Iš rusų kalbos vertė Aidas Jurašius. Vilnius: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla. 273 p.
Keywords: none