New Scientific Monograph on Translations of Lithuanian Classics Judita Vaičiūnaitė’s Poetry and Their Reception - Keturakienė, Eglė (Respectus Philologicus, 2018)
BERNOTIENĖ, G., 2016. Apie žodžių sandūros tikslumą: Juditos Vaičiūnaitės lyrikos vertimai ir vertinimai. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas. 256 p.
Keywords: none