Recenzuojame. Anotuojame - Juzelėnienė, Saulutė; Pribušauskaitė, Albina; Jasaitis, Juozas; Zimnachaitė, Aldona (Respectus Philologicus, 1999)
Albina Pribušauskaitė. Lietuvių kalbos kirčiavimo pratimai. K.: Aesti, 1998. 54 p. Albertas Ružė. Lietuvių kalbos rašyba. K.: Aesti, 1998. 94 p. Sofija Čiurlionienė-Kymantaitė. Raštai. T. IV.: Studijos. Straipsniai. Esė. (Parengė R. Karmalavičius. V.: Vaga, 1998) Marius Katiliškis. Paskendusi vasara (Parengė J. Jasaitis. K.: Šviesa, 1998)