Būdingų klaidų nustatymas ir jų dinamikos analizė, panaudojant grįžtamąją informaciją - Mikėnas , V.; Staniūnienė , G. (Psichologija, 1973)
Bet kokios mokslo krypties mokymas turi remtis tokiais metodais, kurie įgalina gauti bei įsisavinti reikiamą informaciją. Vienas iš jų yra grįžtamosios informacijos užrašymas. Būdingų klaidų nustatymas grafiniuose darbuose bei jų dinamika užrašant grįžtamąją informaciją, buvo analizuota Kauno technologijos universiteto Elektronikos inžinerijos katedroje. Būdingų klaidų nustatymas ir įvairaus sudėtingumo grafinių užduočių įgyvendinimo dinamika parodoma straipsnyje.
Keywords: klaidos; grįžtamoji informacija