Regimųjų vaizdų integracija ir kampinės iliuzijos - Martišius , V. (Psichologija, 1981)
Kampinės iliuzijos aiškinamos, remiantis hipoteze, kad vienas iš suvokinio formavimosi lygių yra vaizdų integravimas pasukimo, transliacijos ir homotetijos grupių orbitomis.
Keywords: regimųjų vaizdų integracija; kampinės iliuzijos