Kai kurie šešiamečių vaikų savęs vertinimo ypatumai - Vasiliauskaitė, Z. (Psichologija, 1984)
Straipsnyje analizuojamos sąsajos tarp mokymosi sėkmės ir savęs vertinimo. Vaikai, kurių mokymosi sėkmė neaukšta, save vertina prasčiau, nei tie vaikai, kurių mokymosi sėkmė aukšta.
Keywords: savęs vertinimas; mokymosi sėkmė