Eriksonas ir jo epigenetinė teorija - Karmazinaitė, R. (Psichologija, 1987)
Straipsnyje pateikiama trumpa E. Eriksono teorijos santrauka, jos esminiai teiginiai.
Keywords: biografija; E. Erikson; epigenetinė teorija