Vyresniųjų moksleivių dažniausios žodinės asociacijos - Vaišvilaitė, V. (Psichologija, 1987)
Straipsnyje pristatomi asociaciniai atsakai, pateikti 500 vyresnių klasių Lietuvos mokinių. Stimulais buvo žodžiai iš Kent ir Rosanoff sąrašo. Dominavo sintagmatiniai atsakymai.
Keywords: asociacijos; vyresniųjų klasių mokiniai