Kai kurios savaveiksmės kooperacijos formavimo ypatybės vyresnioje ikimokyklinio amžiaus vaikų veikloje - Jacikevičienė , O. (Psichologija, 1987)
Santrauka ruošiama
Keywords: Savaveiksmės kooperacijos formavimas; ikimokyklinio amžiaus vaikas