Alfredo Adlerio individualioji psichologija - Gučas, A. (Psichologija, 1988)
Straipsnyje pateikiama trumpa A. Adler biografija ir jo teorijos svarbiausi momentai.
Keywords: Adler; Adleris; biografija; menkavertiškumas; individualioji psichologija