Vidurinių profesinių technikos mokyklų (VPTM) moksleivių profesinių interesų lygių dinamika formuojamojo eksperimento sąlygomis - Rimkevičienė , V. (Psichologija, 1988)
Santrauka ruošiama.
Keywords: Moksleiviai; profesiniai interesai