Karlas Rodžersas ir nedirektyvioji psichoterapija - Kočiūnas, R. (Psichologija, 1989)
Straipsnyje pateikiama trumpa K. Rodžerso biografija ir pagrindinės jo teorijos prielaidos.
Keywords: K. Rodžersas; nedirektyvioji psichoterapija